Sluta självsabotera!

Identifiera och vänd det som hindrar dig från framgång

Splittraren? Perfektionisten? Snällhetssabotören?

Vem styr i ditt liv?

Hur bemästrar vi de där rösterna i huvudet som håller oss tillbaka? De som får dig att stanna kvar i gamla hjulspår, som får dig att lägga fokus på fel ställen eller håller kvar dig från att ta steg du verkligen vill ta? Alla har vi självsabotörer, skillnaden ligger i hur vi hanterar dem. Vi som står bakom kursen har själva gjort en lång och utvecklande resa med många klavertramp, och vill hjälpa dig verkställa de visioner du drömmer om.

Hur framgångsrik skulle du vara om inte självsabotörerna skyddade dig från att nå dit?

Vår pilotkurs i december fick så bra feedback att vi kör en kursomgång till med start i februari. Vi har tweakat och finputsat baserat på tidigare deltagares feedback, bland annat med ytterligare möjligheter till onlineträffar.

Detta är en kurs som hjälper dig för att göra det allra bästa av 2018. Efter att ha genomgått kursen kommer du att ha inventerat vad det är som tidigare har hindrat dig att genomföra den förändring du vill och kommer att vara redo att ta dig an stegen mot ditt drömliv – denna gången på riktigt. OBS riktiga resultat kommer ske! Om du är redo att ta dina visioner på allvar och göra förändringarna som krävs för att skapa ditt bästa år någonsin så är detta för dig.

Vad kan vara viktigare än att ta dig själv och dina drömmar på allvar?

Kursen är upplagd så att du får ett mejl varje morgon under 30 dagar skickat till din inkorg. Ordinarie pris för kursen är 3000 kr men denna gång erbjuder vi early bird-pris ända fram till kursstart på 1800 kr.

Kursen startar den 15 januari. Har du 15 minuter per dag att lägga på att göra 2018 till ditt framgångsår är detta för dig! 100 % pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Så häftigt att få kika närmare på dessa sabotörer med ert stöd. Ibland frustrerande att inse att så många så ofta är närvarande och helt magiskt när de talar till en och ger aha-upplevelser på löpande band! Tack för det! ❤️

Mejla oss gärna på hej@verkstallandevisionarer.se om vad som helst; frågor, förtydliganden eller för att säga hej. Klicka på knappen nedan för att köpa kursen i webbshoppen.

Varmt välkommen!

Att jobba med självsabotörer kommer förändra din syn på dig själv markant. Du får en helt ny förståelse för ditt beteende och hur du saboterar för dig själv omedvetet. Efter du slagit dig själv i pannan vänder det och det blir extremt roligt att hitta och ta bort det som vill hålla dig tillbaka. Var beredd att välkomna förändring och framgång i din vardag. Så ballt!

I korthet:

  • Kursledare: Hanna Norlin och Anna Engervall
  • Ett mejl om dagen under en månads tid
  • En daglig skrivövning på ca 15 minuter/dag
  • Möjlighet till 4 gruppträffar (online)
  • Pris: 490 kr
  • Kursen pågår under februari månad
  • Hela kostnaden tillbaka om du inte är nöjd

Jag trodde inte att jag skulle ha så många olika självsabotörer i mig, men det hade jag. Det var både befriande och utvecklande att upptäcka dem och få chans att vända dem till självhjälpare.

JAG VILL VARA MED!

OM ANNA:

Anna Engervall är self leadership coach, författare och kreatör och hjälper dig med mod och ett stort hjärta hitta ut från ekorrhjulet (eller inte gå vilse i det alls i första taget).

OM HANNA:

Hanna Norlin är Lifespider coach, äventyrare och utbildare i värdebaserat ledarskap och hjälper dig med en otämjd själ att hitta tillbaka till din sanning och leva ett liv bortom illusionen om vem du borde vara.

Både Anna och Hanna har en bakgrund som projektledare, affärsutvecklare och utvecklingskonsulter. Tillsammans arrangerar de kurser och är värdar för podden “Verkställande Visionärer” som du snart lyssnar på där du vanligtvis hittar poddar.